Sain Vissyn jalostuslainaan Emmiltä. ja Vissyhän on työlinjainen koira joka on työskennellyt nautakarjatilalla. Iloinen, kaikkien kaveri ja energinen koira jolla on myös se on/off nappi olemassa.

Se Vissyn astutus nyt oli oma lukunsa; olin kaavaillut sille urokseksi kasvattiani Carpathian Forest Duracellia "nekku". Ajatuksena oli alunperin että saisin tähän linjaani hieman pienempää ja myös energisempää verta. Nekku kuitenkin päätti toisin ja vaikka kuinka Vissy tyrkytteli ittiään nii Nekku vaa käänti päätään pois =( Mikä lie oli syynä?

Olin jo hiukka varautunut siihen ettei tämä alkuperäinen suunnitelma toimi useista yrityksistä huolimatta niin mieleeni hiipi mieli kuva punavalkeasta uroksesta jonka olen jonku kerran nähnyt Oulun seudulla kisoissa ja reeneissä. Nettiä tutkaillessa löysin sen ja yhteystiedotkin löytyi mutkan takaa ja yhteydenoton jälkeen tapasimme "Hypnon"  Hotchocolaten ja kun seurasin Hypnon reenausta niin ajatus ainoastaan vahvistui käyttää tätä yhdistelmää. Sopimukset kirjoitettiin ja astutus onnistui heti ja todella hyvin =) ja Nekku vielä samaisena aamuna käänti päätään pois.
Hypno on vahva, hyvä moottorinen, helposti motivoitavissa oleva työlinjainen uros joka kisaa tavoitteellisesti  tokossa ja pk- viestissä.

Vissy on ultrattu kantavaksi ja pentujen odotetaan syntyvän elokuun ensimmäisellä viikolla.



















Hypno












Vissy